dissabte, 7 de juny del 2014

Infantil del Ceip Cervantes de Nules, a l'Ajuntament !!

Quina invasió!!! 

Dins del programa Socioeducatiu "Coneixem el nostre Ajuntament", els nens d'infantil del Ceip Cervantes de Nules, visiten el consistori i les seves instalacions, perquè puguin tenir una visió real del seu Ajuntament, coneguen els diferents departaments i espais que l'integren, les persones que hi treballen i les funcions que realitzen.

Després de la visita per les dependències municipals, al saló de Plens i ja amb l'alcalde, Mario A.García els nens han pogut preguntar les funcions que fa i els seus regidors, així com demanar-li un nueveo pati d'infantil per nostre col · legi.
L

En la seva tasca d'acostament a la ciutadania, efectius del cos de la Policia Local de  Nules, van mostrar als xiquets, els vehicles, material i altra equipació policial que els agents utilitzen en el seu dia a dia "perquè des de petits vagin prenent contacte amb una de les institucions destacades de la localitat".

Els nens van poder gaudir i interactuar, a més, amb els dispositius de comunicacions, senyals lluminosos i acústiques que els membres de la Policia empren en el seu treball.